Installera Fjärrvärme – Fjärrvärmeinstallationer Uppsala

När du anlitar Andrés VVS för en fjärrvärmeinstallation i Uppsala kan du känna dig trygg med att du har anlitat en aktör med lång erfarenhet inom service och installationer av fjärrvärme i Uppsala. Alla våra professionella medarbetare är fullt certifierade och har genomgått noggranna kontroller innan de anställts och ligger i absolut framkant inom vår bransch. 

Sammantaget innebär allt detta att Andrés VVS med över 30 års erfarenhet inom VVS och fjärrvärmeinstallationer i Uppsala kan åtaga sig i princip alla uppdrag, oavsett projektets omfattning. Du kan lita på oss gällande att jobbet utförs professionellt och till utlovat pris, samt enligt gällande regler och säkerhetsföreskrifter.

Under de kalla vintermånaderna i Uppsala har din bostad inte råd med att vara utan bekvämligheten med ett tillförlitligt värmesystem. Om du har oro över ditt gamla, ineffektiva system kan det vara dags att fundera över att få ett nytt pålitligt värmesystem. Fjärrvärmeinstallationer är en relativt komplicerad process och måste göras av professionella tekniker med rätt verktyg, utbildning och erfarenhet för att säkerställa att hela installationen är perfekt.

Fjärrvärmeinstallation i Uppsala av Andrés VVS, steg för steg:


1. Planeringsmöte:
Vi bokar in ett hembesök i din bostad och analyserar var vi ska placera fjärrvärmecentralen, samt går igenom var vi ska dra rör och ledningar på det mest optimala sättet.

2. Markera ut rör och ledningar:
Vi markerar ut de befintliga rören och ledningarna som exempelvis vattenrör, bredbandsledningar och avloppsrör, etc.

3. Grävning:
Vi gräver en smal gång till din husvägg och borrar sedan ett hål i grundmursväggen där rören ska placeras.

4. Montering av rör och avstängningsventil samt provtryckning:
Vi monterar dit rören och avstängningsventilen. Därefter provtrycker vi för att säkerställa att allt fungerar korrekt.

5. Markåterställning:
Vi återställer marken och fyller igen gångarna på din tomt och tätar borrhålet i grundmursväggen där röret går in.

6. Fjärrvärmecentralen installeras:
Vi stänger av ditt gamla värmesystem och monterar din fjärrvärmecentral och kopplar på ditt nya fjärrvärmesystem.

7. Grovstädning:
Vi grovstädar arbetsplatsen så att allt ser rent och snyggt ut.

8. Slutbesiktning och utbildning av fjärrvärmecentralen:
Vi utför en besiktning för att säkerställa att allting är korrekt och lär dig fjärrvärmecentralens olika funktioner.

Vi på Andrés VVS är inte nöjda förrän du är helt nöjd. Målsättningen är att alla uppdrag skall avslutas vänskapligt och med total kundnöjdhet. Vi avslutar inget arbete förrän våra kunder är helt nöjda och det är med den grundinställningen som vi har byggt upp vårt förtroende och varumärke. Vi har erfarenheten, kompetensen och tillräckligt med resurser för att välkomna fler kunder till oss. Har du fler frågor om fjärrvärme? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på 070-325 21 98 för att diskutera en eventuell fjärrvärmeinstallation i Uppsala.

  KONTAKTA OSS