Installera Vattenpump Uppsala

Om du har en egen borrad brunn på din fastighet och behöver installera en vattenpump eller om din gamla vattenpump behöver bytas ut så kan vi på Andres VVS hjälpa dig. Vi har expertisen och resurserna för att hantera en mängd olika brunnpumpsproblem och kommer att leverera en lösning på ditt vvs-problem som passar perfekt för ditt hem.

På Andres VVS garanterar vi alla delar av vårt arbete. Du kan lita på oss för kvaliteten på både vårt arbete och vår kundservice och vi har resurserna för att genomföra kompletta installationer av vattenpumpar i Uppsala till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Faktum är att vi har över 30 års praktisk erfarenhet av att installera vattenpumpar i Uppsala för hushåll med egen vattentäkt.

Olika tecken som kan påvisa att det är problem med din befintliga vattenpump kan vara:

  • Smutsigt vatten
  • Onormalt buller
  • ”Luftljud” (spottar luft) från vattenkranen när den är påslagen

Ett annat tecken på att något kan vara fel med din vattenpump är att du får en högre elräkning. Din pump kan behöva att ständigt vara påslagen eller överarbeta för att bibehålla vattentrycket i ditt hem. Om så är fallet börjar din elräkning visa onormalt höga laddningar. För mer detaljerad information om hur Andres VVS kan hjälpa dig med en installation av en vattenpump i Uppsala, ring till oss på 070-325 21 98.

  KONTAKTA OSS