Stambyte Uppsala

Det är knappast någon nyhet att åldrande rör och avlopp kan orsaka stora problem och kostsamma skador. Ring gärna till oss på 070-325 21 98 för professionell rådgivning och för att boka in ett möte gällande ett eventuellt stambyte i Uppsala. Vi på Andres VVS kan snabbt diagnostisera och tillhandahålla den mest optimala lösningen för Stambyten. Rör och avlopp tar mycket stryk under flera års användning och även om de tål nästan konstant tryck och extrema miljöer, så håller de dessvärre inte för alltid. Så småningom är det dags att byta ut olika rörsektioner eller kompletta rörnätverk.

Risker med skadade rör

Skadade rör kan ta många olika former, inklusive hål, klyvningar, sprickor och bucklor. Rör som har försvagats med tiden utgör en stor risk eftersom man aldrig riktigt vet när de kommer att gå sönder. Det konstanta trycket från vattnet som rusar genom äldre rör kan vara tillräckligt för att få dem att gå sönder och när de väl gör det kan det leda till allvarliga skador på din bostad. Att få ditt VVS-system professionellt inspekterat av en erfaren rörmokare kommer att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad om dess skick, så att du vet när det är dags för ett stambyte.

När är det dags för ett Stambyte?

När vi på Andres VVS utför en rörinspektion kan vi meddela dig om rören är i gott skick, eller om de behöver repareras eller bytas ut. Äldre rör som är på väg att sprängas kommer sannolikt att behöva bytas ut, liksom rör som kräver kontinuerliga reparationer då kostnaden för dessa reparationer inte är lönsamt. Det absolut värsta som kan hända är att dina rör spricker och orsakar enorma mängder med vattenskador på din egendom, så det är vanligtvis bäst att ta det säkra före det osäkra när man uppmärksammar att rören är svaga.

Om du har några frågor till oss på Andres VVS gällande ett stambyte i Uppsala, ring till oss på 070-325 21 98.

  KONTAKTA OSS