VVS Installationer Tvättstuga Uppsala

När man investerar i en ny tvättmaskin eller torktumlare vill man också försäkra sig om att den blir korrekt installerad för att undvika läckage och andra problem som annars kan uppstå. Andres VVS erbjuder kompletta VVS-tjänster för tvättstugor och kan installera tvättmaskiner och torktumlare oavsett vilket varumärke eller modell det är frågan om.

Vi kan koppla bort din gamla tvättmaskin eller torktumlare innan vi kontrollerar alla anslutningar och monterar dit dina nya maskiner. När din tvättmaskin eller torktumlare har installerats kommer vi även att testa den för att säkerställa att den fungerar så optimalt som möjligt. Som en extra service kan vi även ta bort och återvinna din gamla tvättmaskin och/eller torktumlare, vilket sparar dig tid och även är gynnsamt för miljön.

Tvättmaskinsinstallationer och installationer av torktumlare i Uppsala:

Vi på Andres VVS kan säkerställa att din tvättmaskin och torktumlare kommer att installeras snabbt och korrekt av en professionell rörmokare.
Andres VVS har över 30 års erfarenhet av att installera alla slags tvättmaskiner och torktumlare för både företag och privatpersoner över hela Uppsala kommun med omnejd.

Ring oss gärna idag på 070-325 21 98 för alla slags VVS-installationer i tvättstugor.

  KONTAKTA OSS